Bieragenda

Roosendaal kent een rijke biercultuur en dat willen wij maar al te graag aan iedereen laten weten! De bieragenda biedt een overzicht van alle aanstaande proeverijen en activiteiten van het Roosendaals Biergilde. Introducees zijn van harte welkom.

8 januari 2023 – Proeverij januari

De proeverij van januari wordt georganiseerd door Martijn. Thema van de proeverij is: “Toetjes”.

26 februari 2023 – Proeverij februari

De proeverij van februari wordt georganiseerd door Rene & Monique. Thema van de proeverij is: “Eiland vs. Eiland”.

12 maart 2023 – ALV + Proeverij maart

De proeverij van maart wordt net als vorig jaar gecombineerd met de ALV van 2023. De starttijd is om 13:00.

16 april 2023 – Proeverij april

De proeverij van april wordt georganiseerd door Tony Aarden. Thema van de proeverij is nog een verrassing.

13 mei 2023 – Roosendaals Kampioenschap blindproeven

Het Roosendaals Kampioenschap Blindproeven wordt georganiseerd door Rene & Geert. De hoofdprijs? Een Goose Island Bourbon County Brand Stout uit 2018.

11 juni 2023 – Proeverij juni

De proeverij van juni wordt georganiseerd door Arno, Davy & Mandy. Thema van de proeverij is: “Kamperen in de wilde natuur van de Ardennen”.

9 juli 2023 – Proeverij juli

De proeverij van juli wordt georganiseerd door Ferry & Leon. Thema van de proeverij is: “Schotland”. Een nieuwe regio met mooie bieren. Laat je verrassen!

10 september 2023 – Proeverij september

De proeverij van september wordt georganiseerd door Martijn. Thema van de proeverij is: “Dit is geen bier!”. We leggen de focus op de feedback. Verwacht extreme bieren en mooie prijzen.

7 oktober 2023 – Roosendaals Bockbierfestival 2023

Het Roosendaals Bockbierfestival 2023 wordt georganiseerd door het Roosendaals Biergilde en de Roosendaalse Horeca. Meer informatie is te vinden op de website.

12 november 2023 – Proeverij november

De proeverij van november wordt georganiseerd door Davy & Mandy. Thema van de proeverij is: “Puur Miauwend Genot | Katerbier”.

Als je de 11-11 viering hebt overleefd, dan is de kans groot dat de kater op de loer ligt. Geen krabpalen, kattenbakken of onzinnige poezenkwaaltjes hier, maar wel een smaakervaring die je zintuigen zal verleiden en je als een tevreden kat zal achterlaten. We zullen voor jullie de kat op het spek binden en dat is zeker geen kattenpis! Meer een hondenmens en is deze proeverij een mis poes? Geen zorgen. Deze proeverij is er juist om de kater weg te jagen!

10 december 2023 – Proeverij december

De proeverij van december wordt georganiseerd door Thomas. Thema van de proeverij is: “Wat jij, wild?”.